Dé ideale zomerdrank? Cider!

June 26, 2018

 

Kijk naar de lucht en kijk naar de weersvoorspellingen voor de komende dagen! Het is duidelijk: de zomer is begonnen! En dan doen wij met z'n allen niets liever dan op een terrasje genieten van het zonnetje en van de gezelligheid! Toch? Een drankje dat perfect bij dit tafereel past? Cider!

 

Cider is bijzonder verfrissend en smaakvol. Cider is gemaakt op basis van appels, waardoor dit drankje een frisse zurigheid meekrijgt en erg dorstlessend werkt.

 

Cider is bovendien een uitstekend alternatief voor de traditionele aperitieven. De appelwijn bevat minder alcohol dan (schuim)wijnen of cocktails - dat helpt... in het zonnetje! - en is even sprankelend als Champagne.

 

Ambachtelijk gemaakte ciders zijn ook nog eens goed voor je. In het productieproces worden geen toegevoegde suikers gebruikt, enkel natuurlijke producten.

 

 

Wordt verwacht...

 

Overtuigd van deze drank? Dan kijk je vast - net zoals ik - al ongeduldig uit naar de volgende zomer. Omdat zomer altijd iets is om naar uit te kijken (vanzelfsprekend) én omdat we dan ook kunnen genieten van CropZ Cider, een heerlijke kristalheldere Brut Nature appelwijn!

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de productie van onze cider en andere projecten van CropZ?
Volg ons: facebook.com/CropZ.Reboot.Fruit 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Méthode Traditionnelle, comment ça marche?

February 11, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

July 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Blijf op de hoogte!

Volg ons:

©2018 by CropZ