Waarom een crowdfunding campagne steunen?

May 18, 2018

 

Crowdfunden is in projecten geloven! Via crowdfunding krijgen (startende) bedrijven een duwtje in de rug om hun droom waar te maken. Een succesvolle crowdfunding campagne geeft CropZ de kans om de productie van Haspengouwse cider op te starten. Een project waar we zelf erg in geloven en vol enthousiasme voor zullen gaan. Door bij te dragen aan onze eerste productie bepalen crowdfunders mee of het project succesvol wordt en de ambitie waargemaakt kan worden.

 

Je b(r)ouwt mee aan groter verhaal! CropZ - afkomstig van de Engelse term 'crop', wat 'oogst, gewas' betekent - is ontstaan uit het idee om allerhande Haspengouws fruit te verwerken tot lekkere eindproducten, steeds met focus op kwaliteit en puurheid en steeds in samenwerking met lokale partners - zijnde echte gepassioneerde vakmensen. Wie weet voegen we volgend jaar een siroop toe aan ons gamma of vind je ons terug op één of ander culinair festival met een Haspengouwse foodtruck. De mogelijkheden om Haspengouws fruit te 'rebooten' tot lekkere en trendy producten zijn immers talrijk.

 

Je geld wordt zinvol besteed! CropZ wil bijdragen aan het stimuleren van de consumptie van producten uit eigen streek en het bevorderen van de lokale economie. Verkoop van ambachtelijke producten zit in de lift. Meer en meer vinden consumenten eerlijke producten belangrijk, kwaliteit en authenticiteit primeren.

 

Uiteraard zijn er ook nog de leuke beloningen die investeerders van crowdfundingcampagnes ontvangen. Bij CropZ hopen we onze investeerders blijvend te betrekken door hen ieder jaar opnieuw - in avant première - een fles cider van de laatste appeloogst te schenken in ruil voor hun eenmalige bijdrage. 

Wij hebben ook voor crowdfunding gekozen omdat het ons ontzettend leuk lijkt om de productie op te starten samen met mensen die later ook onze cider zullen drinken; thuis, op restaurant, tijdens het lanceringsfeest, ... Zij zullen het product écht kennen en wij kunnen hen leren kennen!

 

 

Meer weten over onze crowdfunding? www.crofun.be 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Méthode Traditionnelle, comment ça marche?

February 11, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

July 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Blijf op de hoogte!

Volg ons:

©2018 by CropZ