inCiders

Crowdfunding

Als crowdfunder heb je recht op een fles heerlijke mousserende appelwijn, elk jaar opnieuw… Goeie deal toch?

 

Via de crowdfunding campagne willen we dit project ook delen met onze ‘inCiders’, de mensen die straks hopelijk CropZ Cider zullen drinken - thuis, op restaurant, tijdens een feestje, ...

Doe dus één keer meer en geniet voor de rest van je leven!

Cider

Productie

In het wijnhuis wordt het appelsap naar gistingsvaten gepompt, waar het sap 14 dagen tot 1 maand zal gisten. De cider wordt vervolgens afgevuld, met toevoeging van een beetje vers appelsap voor de hergisting op fles. 

 

Om te kunnen spreken van Méthode Tradionnelle zal de cider minstens 9 maanden rijpen op fles. Vervolgens zorgt de rémuage ervoor dat de gist in de flessenhals samenkomt. De gist in de hals wordt bevroren en afgescheiden, zodat er een kristalheldere cider in de fles blijft - sprankelend als Champagne!

Een welgemeende

Dank u!

 

De productie van CropZ Cider zou niet kunnen starten zonder de hulp van al onze crowdfunders! Onderstaande 'inCiders' zullen jaar na jaar kunnen genieten van een fles heerlijke cider. Weldra kunnen zij hun persoonlijke fles zien liggen rijpen in de kelders van het wijnhuis.

Georges Hougaerts

Tongeren

Bert Beckx

Wellen

Luc Vanderwaeren

Wommelgem

Dirk Tilkin

Bilzen

Julie & Tom Dekker - Hoogmartens

Opglabbeek

Jan & An Delvaux

Alken

Fabrice Hougaerts

Tongeren

Anoniem

Dilsen

Anoniem

Tongeren

Bart Durlet

Halen

Toon Digneffe

Montenaken

Mayola Oostwoud

Gouvy

Geert Vanden Boer

Hasselt

Leentje & Niels Geijs

Lummen

Lode Fastre

Riemst

Frederik Schepens

Tongeren

Dirk Dessers

Tongeren

Jan Christiaens

Tongeren

Anoniem

Tongeren

Anoniem

Halen

Blijf op de hoogte!

Volg ons:

©2018 by CropZ