July 6, 2019

Bij CropZ zijn we er alvast klaar voor! Vorige zomer konden we enkel uitkijken naar de Haspengouwse Bubbels, en na een winter ongeduldig wachten, kunnen we er nu eindelijk van proeven. 

En met enige trots mogen we ook zeggen... het smaakt! Het resultaat - een ongef...

February 11, 2019

Méthode Traditionnelle werd tot 1994 ‘Méthode Champenoise’ genoemd. De term is dan ook afkomstig uit de Champagnestreek, waar men al eeuwenlang volgens deze methode druiven verwerkt tot Champagne. CropZ past exact dezelfde methode toe, maar dan met appels!

Voor CropZ ci...

December 14, 2018

Soft cider is een ongezoete, ongefilterde en alcoholvrije drank, gemaakt van appels. CropZ Soft Cider - vers appelsap van Haspengouwse hoogstambomen

June 26, 2018

Kijk naar de lucht en kijk naar de weersvoorspellingen voor de komende dagen! Het is duidelijk: de zomer is begonnen! En dan doen wij met z'n allen niets liever dan op een terrasje genieten van het zonnetje en van de gezelligheid! Toch? Een drankje dat perfect bij dit...

May 18, 2018

Crowdfunden is in projecten geloven! Via crowdfunding krijgen (startende) bedrijven een duwtje in de rug om hun droom waar te maken. Een succesvolle crowdfunding campagne geeft CropZ de kans om de productie van Haspengouwse cider op te starten. Een project waar we zelf...

May 4, 2018

Cider is aan een opmars bezig! Wereldwijd groeit appelwijn aan populariteit. De authentieke cider van CropZ wordt gebrouwen volgens de méthode traditionnelle

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

July 6, 2019